"az időtálló megoldás"

Műanyag bordázott teraszlap, stég deszka

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat

Műanyag burkolataink széles körben használhatók. Teraszok, erkélyek, stégek, kültéri lépcsők, hajókikötők, pontonok, gyalog hidak és medence szegélyek burkolására egyaránt alkalmasak.
Az időjárás viszontagságaival szemben sokkal ellenállóbbak, mint a fából készült burkolatok. Nem korhadnak, nem szívják magukba a vizet, színtartók és ezért nem igényelnek semmilyen karbantartást vagy festést!
A termékek két oldala eltérő mintázatú, vízelvezető csatornákat, bordázatot tartalmaz és csúszásmentes.

Szerelési tanácsok:

A műanyagoknak nagyobb a passzív hőmozgása, mint a fának, vagy a fémnek. Ezt a kivitelezési munkáknál figyelembe kell venni!
A bordázott teraszlap (műanyag teraszlap, stégburkolat) illesztésénél, legalább 5 mm dilatációs közt kell hagyni. Ez biztosítja a termék megfelelő hő-mozgását. A csavarokkal, fémszerkezethez való rögzítésnél, ovális vagy 1-2 mm-rel nagyobb furatot fúrjunk a tartószerkezetbe, és ne húzzuk meg a csavarokat feszesre, csak fogósra.
A műanyag profilok szilárdak, de behajlanak, ezért sűrűbben kell alátámasztani őket - 30 - 50 cm.
Rozsdamentes A2 kötőelemek használatát javasoljuk!
Az alábbi képeken a hőmozgást toleráló két párnázási mód látható. A tartószerkezethez szükséges profilokat erre a szövegre kattintva találja.

Rozsdamentes metrikus csavarok

Időtálló műanyag termékeinkhez, kizárólag időtálló kötőelemeket forgalmazunk. Az anyagminőség A2. A belső kulcsnyílás megkönnyíti a szerelhetőséget. Esetleges méretre vágás esetén, a vágott felület utólagos kezelést nem igényel.

30 Ft-tól

Rozsdamentes metrikus önzárógyűrűs anyák

Időtálló műanyag termékeinkhez, kizárólag időtálló kötőelemeket forgalmazunk. Az anyagminőség A2. Az önzáró anyát a termékeink passzív hőmozgása (tágulás, zsugorodás) okán tartjuk fontosnak. A dilatációs mozgás miatt a rögzítési pontokon az anyákat ún. "fogósra" húzzuk meg. Szorosra, feszesre nem szabad húzni az anyákat, mert ezzel megakadályozzuk a dilatációs mozgást. Az önzáró gyűrűk megakadályozzák a csavarok lelazulását.

30 Ft-tól

Műanyag bordázott teraszlap, stégburkolat

Tömör, újrahasznosított műanyagokból készült, anyagában színezett, UV stabilizátorral készült, mindkét oldalán csúszásmentes bordázattal - ritkább és sűrűbb mintázattal - ellátott termék. Hossza 150 cm Profil variációk: 140x30 mm - 6,3 kg és 330x30 mm - 14,5 kg Szín: szürke és barna

3 990 Ft-tól