"az időtálló megoldás"

Műanyag kerítéslábazat

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat

Egyedi tervezésű műanyag kerítéslábazat.

A telepítése egyszerű, köszönhetően annak a ténynek, hogy a földalatti és a felszínen kiképzett pillangó talpak stabilan rögzítik a helyzetét a terepen.
A végeken elhelyezett csatlakozó fülek illetve bemélyedések megakadályozzák az egyes szakaszok közti elmozdulást.

A pillangó szárnyak megakadályozzák a kerítés gyomosodását. Továbbá ennek köszönhetően bármilyen típusú fűnyíró használatát teszi lehetővé, úgy, hogy a kerekeket elvezetjük az alapon. Gyakorlatilag szükségtelenné teszi szegélyvágás fárasztó és időigényes műveletét. Az alap megakadályozza a nedvesség feljutását a kerítés elemekbe. Ugyanakkor a kerítések alatt átbújó állatok sem jutnak be az lekerített területre.

Az alap beépítését már meglévő kerítéseknél is használhatjuk. Az alap elhelyezése után a meglévő lánc vagy drótkerítést önmetsző rozsdamentes csavarokkal rögzítjük az alaphoz. Ugyan ezt a módszert alkalmazzuk új telepítésű kerítés esetén is Az alap alkalmas ideiglenes telepítésű (felvonulási- és építési területek, rendezvény helyszínek) kerítések rögzítésére is. Bontás és károsodás nélkül felszedhető és újra telepíthető!Az alap beépítését már meglévő kerítéseknél is használhatjuk. Az alap elhelyezése után a meglévő lánc vagy drótkerítést önmetsző rozsdamentes csavarokkal rögzítjük az alaphoz. Ugyan ezt a módszert alkalmazzuk új telepítésű kerítés esetén is.
Az alap alkalmas ideiglenes telepítésű (felvonulási- és építési területek, rendezvény helyszínek) kerítések rögzítésére is. Bontás és károsodás nélkül felszedhető és újra telepíthető!

Műanyag kerítéslábazat 196x170 mm, 120 cm, szürke

Gyors, egyszerű telepítésű kerítéslábazat, elsősorban drót és 3D kerítésekhez. Az alsó kapaszkodó él alatt, a talajt egyszerűen fel kell lazítani. Az illesztést megkönnyítő fülekkel egymáshoz lehet rögzíteni. A profil kialakításnak köszönhetően a növények kerítésmezőre felnövését akadályozza meg. A fűnyírás is egyszerűbb, nem kell szegélyvágót használni, ami gyakran belekap a drótkerítésbe. Betonszürke szín.

6 300 Ft