"az időtálló megoldás"

Műanyag helytakarékos raklapok

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat

A szállító raklapok poliolefin tartalmú újra feldolgozott műanyag keverékből, magas nyomású és hőmérsékletű sajtolással készülnek. Ez az eljárás garantálja a minőséget, a szilárdságot és ez által a hosszan tartó használhatóságot. Több mint 1000 kg-os teherbírásuk alkalmassá teszi őket a legtöbb tárolási és szállítási feladatra. Egy darabból áll, ezért nem esik szét és nem tartalmaz korrodálódó, kilazuló az árút megrongáló kötőelemet.

A gyakori használat ellenére sem annyira sérülékenyek, mint a fából készült raklapok és 100%-n újra hasznosíthatók!

Pontosan kalkulálható a bruttó szállítási tömeg. Míg az EUR fa raklapok 15 - 25 kg között mozognak, fafajtától és nedvességtartalomtól függően.

A raklapok nem veszik át a nedvességet, ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, gombáknak, élősködőknek és a hétköznapi vegyszereknek.
ISPM 15 szabvány hatályán kívül esik.
Felületük könnyen tisztítható, fertőtleníthető és nem igényelnek semmiféle karbantartást.
További előnyük hogy egymásba rakhatók - a raktározásuknál akár 50%-os helymegtakarítás is elérhető a hagyományos fa raklapokhoz képest. 3 db üres műanyag raklap 2 fa raklap magasságú; 20 db üres műanyag raklap 10 fa raklap magasságú. Ez a szám szám exponenciálisan növekszik.

Viszonteladóknak és nagyfelhasználóknak egyedi árat biztosítunk. Kérjen egyedi árajánlatot !

Műanyag szállító raklap

Tömör műanyagból préselt, gomba és élősködő mentes. Üres állapotban helytakarékos tárolás. Dinamikus terhelhetőség: 1000 kg Statikus terhelhetőség: 3500 kg

6 900 Ft-tól