"az időtálló megoldás"

Műanyag gyeprács

Kérjük olvassa el rövid tájékoztatónkat

Műanyag gyeprácsunk ideális autó beállók, udvarok, parkolók burkolására - rugalmasságának köszönhetően nem törik mint a hasonló betonból készült termékek. A 40 mm-es vastagságú termékünket (LITE) személygépkocsik és kis tömegű (3,5t) tehergépkocsikhoz, míg a 60 mm-es vastagságúakat (VD600, VD800) a nehéz gépjárművekhez ajánljuk.

A termék kis tömege - amely 4x kevesebb, mint a betoné, csökkenti a szállítási költségeket, a munkaigényességet és a fizikai megterhelést telepítés közben!

Az útburkolat nem szívja meg magát vízzel, ezért nyáron nem veszi el a nedvességet a zöld növényektől, így a füvesített felületek valóban zöldek maradnak, télen nem fagy át és nem töredezik össze. A könnyű megmunkálhatóság lehetővé teszi igényes alakzatok pontos kialakítását például csatorna-akna, vízelzáró vagy megvilágító oszlop körül.

Egyszerűen, fa- és fémmegmunkáló szerszámokkal lehet vele dolgozni, vágni, alakítani!

Műanyag gyeprács "LITE"

Tömör műanyagból, UV stabilizátorral készült. Nedvességnek, fagynak ellenáló. Könnyen telepíthető, méretre vágható. Személyautók és 3,5 t össztömegű járművekhez ajánlott. Terhelhetőség: 3,5 t / db

2 100 Ft

Műanyag gyeprács "VD"

Tömör műanyagból, UV stabilizátorral készült. Nedvességnek, fagynak ellenálló. Könnyen telepíthető, méretre vágható. Nehéz - 3,5 t össztömeget meghaladó - gépjárművekhez ajánlott. Méret: VD600: 60x40x6 cm; VD800: 80x60x6 Terhelhetőség VD600/VD800: 7,5 t / db

2 750 Ft-tól